De Tijd: Διεφθαρμένοι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι διασύρονται στο διαδίκτυο - iefimerida.gr

De Tijd: Διεφθαρμένοι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι διασύρονται στο διαδίκτυο

De Tijd: Διεφθαρμένοι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι διασύρονται στο διαδίκτυο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μεγάλη ανταπόκριση κάνει λόγο η βελγική εφημερίδα De Tijd αναφερόμενη στις επισκέψεις που έχει δεχθεί η ελληνική ιστοσελίδα teleiakaipavla.gr στην οποία απλοί πολίτες μπορούν να καταγγείλουν περιστατικά διαφθοράς στον δημόσιο τομέα.

Η βελγική εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Διεφθαρμένοι Έλληνες διασύρονται στο διαδίκτυο» σημειώνει πως ήδη περισσότεροι από 40.000 χρήστες του διαδικτύου έχουν επισκεφτεί την ιστοσελίδα προκειμένου να αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες χρηματισμού και διαφθοράς.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως στις ιστορίες δεν γίνεται αναφορά σε ονόματα παρά μόνο σε υπηρεσίες στις οποίες ανήκουν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Παράλληλα κατά την εφημερίδα είναι άφθονες οι ιστορίες χρηματισμού εφοριακών, γιατρών και δημοσίων υπαλλήλων, που υπάρχουν καταγεγραμμένες στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Τέλος γίνεται επίσης αναφορά στο μέγεθος του προβλήματος της διαφθοράς στην χώρα μας και παρατίθενται στοιχεία του ΟΟΣΑ, σύμφωνα με τα οποία η παραοικονομία στην Ελλάδα ανέρχεται σε 70 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 28% του επίσημου ελληνικού ΑΕΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ