Daddy's work blues band και Boogie Singers το Σάββατο στο Half note Jazz Club - iefimerida.gr

Daddy's work blues band και Boogie Singers το Σάββατο στο Half note Jazz Club

Daddy's work blues band και Boogie Singers στο Half note Jazz Club
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο πολλά υποσχόμενες μπάντες με τζαζ και μπλουζ ακούσματα, οι Daddy' s Work Blues Band και οι The Boogie Sinners, συναντιούνται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο Half Note Jazz Club και σκοπεύουν να μας ταξιδέψουν με αγαπημένα κομμάτια, στον Αμερικάνικο Νότο, το Σικάγο, το Τέξας, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο.

Daddy's Work Blues Band
Οι Daddy's Work Blues Band (πρώην Bluesburge) είναι μια blues- rock μπάντα με έδρα τα Δυτικά Προάστια της Αθήνας και με αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας και σε διάφορα φεστιβάλ στο ενεργητικό της. Η μπάντα πήρε το όνομά της από ένα τραγούδι των Blues Wire. Οι Daddy's Work Blues Band έχουν ανοίξει τις συναυλίες γνωστών μουσικών συγκροτημάτων όπως οι Δρ Feellgood, Louisiana Red, Blues Wire, Ansley Lister, .....

The Boogie Sinners
Οι Boogie Sinners είναι ένα blues – rock 'n' roll σχήμα, το οποίο δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2010 και το όνομα της μπάντας πρόκυψε από ένα πολύ αγαπημένο blues κομμάτι του Ray Charles το «Sinners Prayer» και από τη λέξη Boogie, της οποίας οι ρίζες προέρχονται από το Νότο και υποδηλώνουν έναν γρήγορο και επαναλαμβανόμενο ρυθμό σε μπάσο και πιάνο ή κιθάρα. Η σημερινή σύνθεση των Boogie Sinners είναι: Lia Hide (φωνή), Θοδωρής Αλεξίου (κιθάρα), Κώστας Τενέζος (φυσαρμόνικα), Δημήτρης Γεωργόπουλος (μπάσο), Γιώργος Ράδος (τύμπανα).

Τα δύο συγκροτήματα παίζουν αγαπημένες μουσικές που τους εκφράζουν και υπόσχονται μία πολύ ροκ νύχτα στους θαμώνες του Half Note

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ