Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ως βοηθός προπονητή ο Αντώνης Νικοπολίδης - iefimerida.gr

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ως βοηθός προπονητή ο Αντώνης Νικοπολίδης

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ως βοηθός προπονητή ο Νικοπολίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρέη βοηθού προπονητή στον Ολυμπιακό αναλαμβάνει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας επιστρέφει στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Η επαναφορά του Αντώνη Νικοπολίδη κοντά στην ομάδα και δίπλα από τον Πορτογάλο προπονητή δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να τοποθετήσει μέσα στα αποδυτήρια έναν άριστο γνώστη της ομάδας, καθώς με αρκετούς από τους παίκτες στο υπάρχον ρόστερ υπήρξε συμπαίκτης και να βοηθήσει τον Ζαρντίμ να έχει καλύτερη επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ