Λαϊκή, ξανθιά και με τεράστιο στήθος-Μια άλλη Νάταλι Πόρτμαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Λαϊκή, ξανθιά και με τεράστιο στήθος-Μια άλλη Νάταλι Πόρτμαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκε η Νάταλι Πόρτμαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τέρενς Μάλικ στο Όστιν. Εκεί όπου, με την συγκεκριμένη αμφίεση, πείθει με το παραπάνω ως Τεξανή barwoman που μπλέκεται μέσα σε δυο διαφορετικά ερωτικά τρίγωνα.

Η ίδια η Νάταλι δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τα ρούχα που της έχουν δώσει να φορέσει, αν κρίνουμε από την έκφραση αποδοκιμασίας που φαίνεται να έχει στο πρόσωπό της.

Αλλά αυτό είναι μια «θυσία» που καλείται να κάνει προκειμένου να έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με τον εκκεντρικό Αμερικάνο σκηνοθέτη Τέρενς Μάλικ.

Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της 31χρονης Πόρτμαν μετά την γέννηση του παιδιού της. Κάτι που εξηγεί το διογκωμένο μέγεθος του στήθους της, το οποίο είναι και το πρώτο πράγμα που σχολιάζει κάθε άντρας που βλέπει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Το επόμενο πάντως είναι το πόσο γυμνασμένοι είναι οι κοιλιακοί της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ