Συνεχίζονται οι έρευνες για το λαθρεμπόριο - 30.000 κούτες λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα - iefimerida.gr

Συνεχίζονται οι έρευνες για το λαθρεμπόριο - 30.000 κούτες λαθραία τσιγάρα στην Πάτρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για το λαθρεμπόριο - 30.000 κούτες λαθραία τσιγάρα στην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Λιμεναρχείο της Πάτρας, μετά τα πρόσφατα περιστατικά με τα λαθραία, ενέτεινε τις έρευνές του προκειμένου να εντοπίσει το κύκλωμα που κρυβόταν πίσω από την διακίνησή τους. Τελικά οι λιμενικές αρχές πέτυχαν διάνα, αφού εντόπισαν ένα φορτηγό που μετέφερε τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στο λιμάνι της Πάτρας.

Έπειτα από έλεγχο που έκαναν οι λιμενικοί στο όχημα, το οποίο υποτίθεται ότι μετέφερε ακτινίδια, βρήκαν κρυμμένες μέσα στα χαρτοκιβώτια 30.700 κούτες λαθραίων τσιγάρων και προχώρησαν στην σύλληψη του 42χρονου οδηγού, καθώς και του 52χρονου συνοδηγού.

Οι έρευνες του Λιμεναρχείου επικεντρώνονται στο να εντοπίσουν το ακριβές δρομολόγιο του φορτηγού, προκειμένου να βρεθεί το σημείο φόρτωσης του λαθραίου εμπορεύματος, ώστε να εντοπίσουν και τα άλλα πρόσωπα, που εμπλέκονται στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ