Απίστευτο - Της ήρθε λογαριασμός κινητού τηλεφώνου 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ - iefimerida.gr

Απίστευτο - Της ήρθε λογαριασμός κινητού τηλεφώνου 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ

Απίστευτο - Της ήρθε λογαριασμός κινητού τηλεφώνου 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nα πάθει καρδιακή προσβολή κόντεψε μια η γαλλίδα Σολέν Σαν Χοσέ, όταν άνοιξε το φάκελο με το λαγαριασμό του κινητού της τηλεφώνου. Ούτε λίγο ούτε πολύ η εταιρεία τηλεφωνίας της ζητούσε να πληρώσει 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ! Φυσικά είχε γίνει τυπογραφικό λάθος.

Τα μηδενικά προκάλεσαν τέτοια ζάλη στη γυναίκα από το Μπορντό, που όπως δηλώνει δεν μπορούσε να καταλάβει πόσα λεφτά ήταν.

Δεν είναι και λίγο να ανοίγει κανείς ένα λογαριασμό και να βλέπει ότι οφείλει 11.721.000.000.000.000 ευρώ.

Το δράμα της μάλιστα συνεχίστηκε,καθώς σύμφωνα με το BBC η εταιρεία αρχικά της είπε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τη μεγάλη της οφειλή.

Της πρότεινε μάλιστα να γίνει διακανονισμός για την πληρωμή του ποσού, που είναι 6.000 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γαλλίας.

Με τα πολλά αποδείχθηκε ότι η Σαν Χοσέ οφείλει 117,21 ευρώ και η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας απέδωσε την αστρονομική οφειλή σε τυπογραφικό λάθος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ