Στο... σφυρί βγάζει το 500αράκι του ο Ντέιβιντ Κάμερον - iefimerida.gr

Στο... σφυρί βγάζει το 500αράκι του ο Ντέιβιντ Κάμερον

Στο... σφυρί βγάζει το 500αράκι του ο Ντέιβιντ Κάμερον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημοπρασία βγάζει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον το καλοδιατηρημένο Fiat 500αράκι, το οποίο παρά τα 20.921 χιλιόμετρα που έχει διανύσει αναμένεται να πωληθεί για 15.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 1971 και είχε αγοραστεί από τον κ. Κάμερον σαν δώρο έκπληξη για τη σύζυγό του Σαμάνθα. Nα σημειωθεί ότι αν και το πρωθυπουργικό ζεύγος κράτησε το όχημα τόσα χρόνια, διήνυσε το διάστημα αυτό μόλις και μετά βίας 1.609 χιλιόμετρα -το υπόλοιπο του κοντέρ πιστώνεται στον πρώτο του, άγνωστο ιδιοκτήτη- αφού για τις επίσημες μετακινήσεις τους κάνουν χρήση της πρωθυπουργικής Jaguar XJ που οδηγεί σοφέρ.

Ο υπεύθυνος του Οίκου δημοπρασιών του Silverstone δήλωσε: «Ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων που έχει κάποιος, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να υποβάλεις προσφορά για ένα όχημα που οδηγούσε μια προσωπικότητα διεθνούς πολιτικού και ιστορικού βεληνεκούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ