Α. Λυκουρέντζος: "Να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου" - iefimerida.gr

Α. Λυκουρέντζος: "Να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος με δηλώσεις του σχολίασε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις του κυριακάτικου Τύπου, που φέρνουν τα δυο μεγάλα κόμματα να είναι ισοδύναμα, σημειώνοντας ότι ''οι δημοσκοπήσεις δεν είναι εκλογές. Θα συνεχίσω να το λέω πάντοτε και ανεξαρτήτως των τάσεων οι οποίες εμφανίζονται, είτε ευνοούν τη Νέα Δημοκρατία είτε τα άλλα κόμματα''.

Ο γραμματέας της ΝΔ πρόσθεσε πως ''για εμάς μεγαλύτερη σημασία έχει η πρόταση η οποία καταθέσαμε στο Ζάππειο να γίνει αποδεκτή από τον ελληνικό λαό και να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του. Ήδη έτυχε καλής αποδοχής, έχει γίνει ευμενώς δεκτή από τους κοινωνικούς εταίρους αλλά και από την κυβέρνηση και ευελπιστούμε ότι κατά αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε στην καλή πορεία της χώρας, στην ανάγκη της εξόδου της χώρας από την κρίση την οποία την ταλανίζει''.

Ο κ. Λυκουρέντζος, σε ό,τι αφορά τα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων και τη δύναμη των κομμάτων, τόνισε: ''Είμαι σίγουρος θα αλλάξουν θεαματικά, καθώς θα φτάνουμε προς τις εκλογές και θα υπάρχει η αίσθηση της έκφρασης του εκλογικού σώματος στην κάλπη. Συμφωνώ απολύτως με εκείνους οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι πρέπει να γίνουν εκλογές στη χώρα. Εκείνο το οποίο πρέπει να γίνει αυτή την ώρα είναι να αλλάξει η βάση της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής αντί της διαχείρισης του κρατισμού τον οποίο επιχειρεί σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, να τεθεί ως βάση πολιτικής για αναπτυξιακή διαδικασία ή αναπτυξιακή πρόταση, η οποία αποτελεί τη μόνη λύση για την έξοδο από την κρίση''.

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς και το θέμα της συναίνεσης ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ υπογράμμισε ότι ''ο Αντώνης Σαμαράς αυτό το οποίο οφείλει να κάνει για την πατρίδα το έκανε ήδη πράξη, με την κατάθεση μίας ολοκληρωμένης πρότασης, στο Ζάππειο Μέγαρο'' και συμπλήρωσε: ''Οι ευθύνες πλέον ανήκουν στον πρωθυπουργό. Η πολιτική του μας οδήγησε από αποτυχία σε αποτυχία. Οφείλει να υιοθετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας εάν θέλει πραγματικά να προσφέρει την έξοδο της χώρας από την κρίση και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την ελπίδα και την αισιοδοξία στην ελληνική κοινωνία''.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ