Ο Ολάντ «μοιραζόταν» την Τριερβελέρ με υπουργό του Σαρκοζί και έκανε τα στραβά μάτια - iefimerida.gr

Ο Ολάντ «μοιραζόταν» την Τριερβελέρ με υπουργό του Σαρκοζί και έκανε τα στραβά μάτια

Ο Ολάντ ήξερε ότι η Τριερβελέρ είχε παράλληλη σχέση με υπουργό του Σαρκοζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν υπουργό της κυβέρνησης του Νικολά Σαρκοζί φαίνεται ότι μοιραζόταν στο παρελθόν ο γάλλος πρόεδρος Φρανουά Ολάντ την σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στη νέα βιογραφία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας, ο Ολάντ γνώριζε για τον παράλληλο δεσμό της Τριερβελέρ και έκανε τα... στραβά μάτια.

Στη νέα βιογραφία της πρώτης κυρίας της Γαλλίας που κυκλοφόρησε την Πέμπτη υπό τον τίτλο «Ο Μπελάς» αναφέρεται πως στις αρχές του 2000, η Βαλερί Τριερβελέρ διατηρούσε δεσμό όχι μόνο με οτν Ολάντ αλλά και με τον Πατρίκ Ντεβεντζιάν, πρώην υπουργό του Νικολά Σαρκοζί, αρμόδιο για την ανάκαμψη της Οικονομίας .

Ο σοσιαλιστής Ολάντ γνώριζε για αυτή τη σχέση και έκανε τα στραβά μάτια. Το ερωτικό τρίγωνο διαλύθηκε όταν ο συντηρητικός πολιτικός, υπουργός του κ. Σαρκοζί, κάποια στιγμή δεν άντεξε και έκανε πίσω...

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Κριστόφ Γιακουμπιστζίν, στενός φίλος της Βαλερί Τριερβελέρ, αναφέρει πως επρόκειτο για μία σχέση τύπου «Jules et Jim», υπονοώντας την ταινία του 1962, όπου η Ζαν Μορό είχε βρεθεί μπλεγμένη σ' ένα ερωτικό τρίγωνο με δύο άντρες όπου και οι τρεις τους ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

Παράλληλα, στη νέα βιογραφία της Τριερβελέρ αναφέρεται πως ακριβώς το ίδιο διάστημα καμάκι στην πρώτη κυρία της Γαλλίας είχε κάνει και ο τότε γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί. Ωστόσο, η Τριερβελέρ τον... απέρριψε...

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ενώ ο Σαρκοζί κράταγε το χέρι της πρώην συζύγου του, Σεσιλιά, στη διάρκεια ενός πάρτι στα Ηλύσια Πεδία, έκανε καμάκι στην Βαλερί, η οποία τότε ήταν πολιτική ρεπόρτερ. «Είσαι τόσο όμορφη» φέρεται να της είχε ψιθυρίσει, κάτι το οποίο, όμως, την εξόργισε αφού γύρισε και τον κόιταξε γεμάτη αποστροφή.

Ενοχλημένος από την απόρριψη της Βαλερί, ο Σαρκοζί φέρεται να είπε στους άλλους δημοσιογράφους: «Ποια νομίζει ότι είναι; Δεν είμαι αρκετά καλός γι΄αυτήν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ