Κουβέλης: «Όχι στον συντελεστή 35% για τους ελεύθερους επαγγελματίες» - iefimerida.gr

Κουβέλης: «Όχι στον συντελεστή 35% για τους ελεύθερους επαγγελματίες»

Κουβέλης: «Όχι στην φορολόγηση με συντελεστή 35% για τους ελεύθερους επαγγελματί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), συζητήθηκαν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ ο κ Κουβέλης εξέφρασε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών με 35% από το πρώτο ευρώ.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι τεράστιες δυσκολίς που αντιμετωπίζουν και τα έχουν οδηγήσει σε χιλιάδες λουκέτα. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την στήριξή του στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι οι τράπεζες θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποιητική διαδικασία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προκειμένου να κινηθεί η αγορά και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ