Ντελ Πιέρο: «Απέρριψα την πρόταση της Λίβερπουλ εξαιτίας του Χέιζελ» - iefimerida.gr

Ντελ Πιέρο: «Απέρριψα την πρόταση της Λίβερπουλ εξαιτίας του Χέιζελ»

Ντελ Πιέρο: «Απέρριψα την πρόταση της Λίβερπουλ εξαιτίας του Χέιζελ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αποκάλυψε πως απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ εξαιτίας των όσων είχαν συμβεί στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1985 στο Χέιζελ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τους «κόκκινους», που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 39 οπαδών των «μπιανκονέρι».

«Οι διαπραγματεύσεις με την Σίδνεϊ βρίσκονταν σε προχωρημένο επίπεδο όταν ήρθε η πρόταση της Λίβερπουλ και τότε σκέφτηκα τι είχε συμβεί στο Χέιζελ. Η Γιουβέντους κι η Λίβερπουλ κατάφεραν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους, αλλά η τραγωδία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό πολλών ανθρώπων», δήλωσε ο 38χρονος επιθετικός στην ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την «Γηραιά Κυρία» μετά από 19 χρόνια καριέρας:

«Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα έφευγα από τη Γιουβέντους με αυτό τον τρόπο. Ποτέ δεν το φανταζόμουν πριν από 18 μήνες. Όμως τα πράγματα άλλαξαν. Φεύγω με αίσθημα ικανοποίησης, πάντως, γνωρίζοντας ότι πάντοτε έδινα τα πάντα για τη Γιουβέντους. Οι φίλαθλοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μου. Γνώριζα ότι άρεσα στους φιλάθλους, αλλά όχι ότι ήμουν τόσο δημοφιλής. Ο Τζίτζι Μπουφόν μου είπε ότι με ζηλεύει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ