Χρυσή Αυγή: Στην Πάτρα έγινε μία δολοφονική επίθεση σε επιχείρηση συμπατριώτη μας - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Στην Πάτρα έγινε μία δολοφονική επίθεση σε επιχείρηση συμπατριώτη μας

Χρυσή Αυγή: Στην Πάτρα έγινε μία δολοφονική επίθεση σε επιχείρηση συμπατριώτη μα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της εκδοχή για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Πάτρα έδωσε η Χρυσή Αυγή και με ανακοίνωση της επιτίθεται στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για υπόθαλψη παρακρατικών συμμοριών. Σύμφωνα με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ομάδα αναρχικών επιτέθηκε και κατέστρεψε το κατάστημα ενός μέλους της Χρυσής Αυγής και τα επεισόδια επεκτάθηκαν όταν οι φίλοι του προσπάθησαν να τον προστατέψουν από τη «δολοφονική επίθεση».

Η Χρυσή Αυγή τονίζει μάλιστα «Σε καμία περίπτωση δε συνέβησαν επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών στην Πάτρα, παρά μόνο μία οργανωμένη επίθεση με δολοφονικές προθέσεις σε επιχείρηση συμπατριώτη μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στη χώρα και δεν ασχολείται με τα παρακρατικά σκουπίδια, που υποθάλπονται ανοικτά από μηχανισμούς του κράτους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ