Η Τόρι Σπέλινγκ μιλά για την περιπέτειά της: «Πέρασα από την κόλαση και επέστρεψα» - iefimerida.gr

Η Τόρι Σπέλινγκ μιλά για την περιπέτειά της: «Πέρασα από την κόλαση και επέστρεψα»

Η Τόρι Σπέλινγκ μιλά για την περιπέτειά της:  «Πέρασα από την κόλαση και επέστρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η οποία παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της, αλλά και για τη γέννηση του τρίτου γιου της, μίλησε σε γνωστό περιοδικό η Τόρι Σπέλινγκ.

Η Σπέλινγκ γέννησε το 4ο παιδί της στις 30 Αυγούστου, μόλις 10 μήνες μετά τη γέννηση του 3ου και λίγες μέρες αργότερα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην καισαρική της τομή.

Τότε δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως τώρα η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο US Weekly ότι είχε προβλήματα και κατά τη διάρκεια της κύησης. «Περίπου στις 20 εβδομάδες διαγνώστηκα με πρόδρομο πλακούντα, μια κατάσταση όπου ο πλακούντας καλύπτει τμήμα ή όλο τον τράχηλο προκαλώντας εσωτερική αιμορραγία. Κάποια στιγμή ξύπνησα μέσα στα χαράματα με το αίμα να τρέχει ποτάμι ανάμεσα στα πόδια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε για αρκετές εβδομάδες, λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία, ενώ οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ίσως χρειαστεί να τερματίσει την εγκυμοσύνη, επειδή απειλούσε τη ζωή της.

Η ηθοποιός είπε αναφερόμενη στην περιπέτειά της: «Όταν έβαλαν στην αγκαλιά μου το μωρό, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τα καταφέραμε. Έχουμε ένα απίστευτο δεσμό, περάσαμε από την κόλαση και γυρίσαμε».

«Αυτό που σκέφτηκα είναι, δεν μπορώ να αφήσω πίσω μου τρία παιδιά. Επιπλέον ανησυχούσα αν θα με θυμούνται τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Η 39χρονη ηθοποιός εκτός από το νεογέννητο αγοράκι έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με τον σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ, τον 5χρονο Λίαμ, την 4χρονη Στέλλα και τον ενός έτους Χέτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ