Προβάδισμα για να γίνει παρθένα σκλάβα του σεξ η Μίλα Κούνις - iefimerida.gr

Προβάδισμα για να γίνει παρθένα σκλάβα του σεξ η Μίλα Κούνις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσφατη ανακήρυξή της από το περιοδικό Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο ανέβασε σε μια νύχτα την Μίλα Κούνις στην κορυφή της λίστας για τον πιο περιζήτητο ρόλο στο Χόλιγουντ, αυτό της Αναστασίας Στιλ από το best seller 50 αποχρώσεις του γκρι.

Αυτή την στιγμή οι βασικές ανταγωνίστριες της 29χρονης σταρ για τον ρόλο της Αναστασίας Στιλ είναι οι Έμα Γουότσον και η Κρίστεν Στιούαρτ. Σύμφωνα όμως με τους σινεκριτικούς η περιγραφή της Αναστασίας στο βιβλίο ως «χλωμής μελαχρινής με τεράστια μπλε μάτια και τέλεια στήθη σε σχήμα σαμπάνιας» ταιριάζει περισσότερο στην Μίλα.

Στα πλαίσια του ρόλου της η Κούνις θα πρέπει να πείσει τον σκηνοθέτη ότι μπορεί να υποδυθεί αποτελεσματικά την αθώα παρθένα, όπως δηλαδή είναι η Αναστασία στην αρχή του 50 αποχρώσεις του γκρι.

Γιατί για τις μετέπειτα σκηνές σαδομαζοχιστικού σεξ, αυτές στις οποίες την «αναγκάζει» να συμμετέχει ο βασανισμένος δισεκατομμυριούχος εραστής της, κανείς δεν έχει αμφιβολία ότι η Μίλα διαθέτει ότι χρειάζεται για να τις απογειώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ