«Ο φίλος μου έφερε τις πόρνες - Εγώ απλά βρέθηκα εκεί» ισχυρίζεται ο Ντομινίκ Στρος Καν - iefimerida.gr

«Ο φίλος μου έφερε τις πόρνες - Εγώ απλά βρέθηκα εκεί» ισχυρίζεται ο Ντομινίκ Στρος Καν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμιά ανάμειξη επιμένει ότι δεν έχει με το δίκτυο πορνείας -στο οποίο τον κατηγορούν ότι εμπλέκεται- ο Ντομινίκ Στρος Καν σε εφόλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό Le Point.

«Ουδέποτε πάτησα το πόδι μου σε αυτό το ξενοδοχείo (σ.σ. το Carlton στην Λιλ) . Η πραγματικότητα είναι ότι ένας από τους φίλους μου είχε οργανώσει βραδιές στις οποίες ήμουν κι εγώ παρών. Επειδή λοιπόν σε αυτές υπήρχαν πόρνες, με κατηγόρησαν ότι εμπλέκομαι σε δίκτυο πορνείας. Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και παράλογο. Το λέω και το επαναλαμβάνω. Αγνοούσα το ότι ορισμένες από τις γυναίκες που συμμετείχαν στα πάρτι είχαν πληρωθεί για να είναι εκεί». Αυτό τονίζει ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ στο γαλλικό περιοδικό.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο 63χρονος διευκρινίζει -σχετικά με την σύλληψή του για βιασμό καμαριέρας στην Νέα Υόρκη- πως: «Δεν είμαι πλούσιος... ούτε βίαιος ως άνθρωπος, κάθε μορφή βίας μου είναι αποκρουστική».

Και στην συνέχεια ζητά από τους πάντες να τον αφήσουν ήσυχο καθώς «Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα, ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό».

Η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι η πρώτη που δίνει ο Στρος Καν από τον Σεπτέμβριο του 2011 και μετά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ