Ανάποδα σπαγκάτα ημίγυμνη στον αέρα κάνει η Pink [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ανάποδα σπαγκάτα ημίγυμνη στον αέρα κάνει η Pink [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακροβατικά στην έρημο κάνει -μεταξύ άλλων- η Pink στο Try, το εντυπωσιακό νέο βιντεοκλιπ που μόλις κυκλοφόρησε. Αν και αυτό για το οποίο μιλούν όλοι είναι το συγκλονιστικά «σμιλεμένο» σώμα της.

«Δεν έχω διασκεδάσει ποτέ περισσότερο στην καριέρα μου από ότι στα γυρίσματα αυτού του βίντεο. Θα ήθελα να μην τελειώσουν ποτέ. Είναι το πιο αγαπημένο από όλα όσα έχω κάνει». Αυτό δήλωσε η 33χρονη τραγουδίστρια μετά το τέλος γυρισμάτων του Try.

Ανάποδα σπαγκάτα ημίγυμνη στον αέρα κάνει η Pink [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας το τι ακριβώς της είπε η μητέρα της όταν το είδε «Δεν έχω λόγια. Και αισθάνομαι και λίγο άβολα παρακολουθώντας το. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν σου αρέσει να παίρνεις ρίσκα».

Ανάποδα σπαγκάτα ημίγυμνη στον αέρα κάνει η Pink [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Το βιντεοκλιπ δείχνει την Pink και τον χορευτή της Κόλτ Πράτς σε μια αναπαράσταση του χορού των Απάτσι που φιλοδοξεί να δείξει τα σκαμπανεβάσματα που περνάει κάθε ερωτική σχέση.

Ανάποδα σπαγκάτα ημίγυμνη στον αέρα κάνει η Pink [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ