ΟΑΚΑ... προς πώληση - iefimerida.gr

ΟΑΚΑ... προς πώληση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να κινήσει διαδικασίες πώλησης του Ολυμπιακού Σταδίου, στο πλαίσιο της πολιτικής των αποκρατικοποιήσεων, εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως στόχος της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι να περάσουν σε χέρια ιδιωτών το σύνολο των εγκαταστάσεων που δημιουργήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

«Ελλάδα μια χώρα προς πώληση». Αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ισπανικής πολιτικής εφημερίδας, «La vanguardia», που κάνει αναφορά στα προς πώληση του ελληνικού κράτους και γράφει και για το ΟΑΚΑ, έδρα των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. «Τι πωλείται; Ούτε ο Παρθενώνας, ούτε η Νάξος, αν και στην Αθήνα δεν αποκλείουν τίποτα», αναφέρεται αρχικά.

Και η συνέχεια: «Σε τιμή ευκαιρίας πωλούνται μεταξύ άλλων τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη Καλατράβα είναι προς πώληση».

Στην Ισπανική λίστα αναφέρεται ακόμη το Αχίλλειον στην Κέρκυρα, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, εκτάσεις όπως το Πρασονήσι στη Ρόδο. Λίγο υπερβολικά βέβαια ακούγονται όλα αυτά από ένα σημείο και μετά, και αποδεικνύεται από το... τραβηγμένο σχόλιο του συντάκτη:

«Θα βγουν δεκάδες μαρίνες προς πώληση και αν ο επενδυτής ενδιαφέρεται για υπόγειες αναπτύξεις, ακόμα και τα Σπήλαια του Δυρού με τους διάσημους σταλακτίτες μπορεί να μπει στο πακέτο».

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ