Πιάστηκαν από τα μαλλιά η Λόχαν με την μάνα της-Επενέβη η αστυνομία - iefimerida.gr

Πιάστηκαν από τα μαλλιά η Λόχαν με την μάνα της-Επενέβη η αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε μεταξύ της Λίντσεϊ Λόχαν και της μητέρας της Ντίνα καθώς επέστρεφαν σπίτι στις τέσσερις τα ξημερώματα από ένα club στο Μανχάταν. Αιτία τα 40.000 δολάρια δανεικά και αγύριστα που δάνεισε η κοκαϊνομανής κόρη στην κοκαϊνομανή μάνα.

Όταν η Λίντσεϊ ζήτησε, καθισμένη στο πίσω μέρος της λιμουζίνας, τα χρήματά της πίσω, η μητέρα της έκανε πως δεν την άκουσε. Οι δυο τους άρχισαν να φωνάζουν, το διαμαντένιο μπρασελέ της Λίντσεϊ έσπασε και της έκοψε το χέρι και εκείνη πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για απαγωγή.

Το πιο «πικάντικο» κομμάτι της ιστορίας είναι η κασέτα με την συνομιλία της Λίντσεϊ με τον πατέρα της (την οποία αγόρασε το ΤΜΖ) όπου του λέει -μεταξύ άλλω- «Μπαμπά, πίνει πάλι κόκα. Έχει γίνει πάλι σαν διάβολος».

Όταν η λιμουζίνα έφτασε τελικά στην οικογενειακή βίλα στο Long Island, στις επτά τα ξημερώματα, βρήκε να τους περιμένει ένα περιπολικό της αστυνομίας και ο δικαστικός επιμελητής που κρατούσε τα χαρτιά της έξωσης.

Και οι δυο, όταν είδαν όταν δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν άκρη, σηκώθηκαν και έφυγαν αφήνοντας μάνα-κόρη να τα βρουν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ