Στο ξύλο «έσπασε» τραβεστί τους Τομ Κρουζ και Ματ Ντέιμον - iefimerida.gr

Στο ξύλο «έσπασε» τραβεστί τους Τομ Κρουζ και Ματ Ντέιμον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξυλιές στους γλουτούς κάθισαν και δέχτηκαν υπάκουα οι Ματ Ντέιμον και Τομ Κρουζ από μια τραβεστί-performer κατά την διάρκεια του άγριου πάρτι για τα 42α γενέθλια του πρώτου που γιόρτασαν μαζί στο Λονδίνο.

«Ο Ματ δέχτηκε μερικές παραπάνω ξυλιές από την στιγμή που ήταν τα γενέθλιά του. Ο Τομ από την άλλη ήρθε σολο, αλλά γρήγορα μπήκε στο κλίμα. Οι δυο τους πέρασαν υπέροχα, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι το πάρτι κράτησε ως τα ξημερώματα».

Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα New York Post καλεσμένος που είχε την ευκαιρία να δει δυο από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ να δέχονται πειθήνια την «τιμωρία» από τα γυμνασμένα χεράκια της τρανσέξουαλ που εκτελούσε χρέη οικοδέσποινας.

Για όλα φταίει ο Τζον Κρασίνσκι, σταρ του τηλεοπτικού Οffice, που οργάνωσε το πάρτι. Ενώ το παρών έδωσαν και άλλοι επώνυμοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων οι Έμιλι Μπλαντ, Κρις Χέμσγουορθ και Μπιλ Πάξτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ