Η Ωραία Κοιμωμένη από το Grigorovich Ballet Theatre Of Russia στο Θέατρο Badminton - iefimerida.gr

Η Ωραία Κοιμωμένη από το Grigorovich Ballet Theatre Of Russia στο Θέατρο Badminton

Η Ωραία Κοιμωμένη από το Grigorovich Ballet Theatre Of Russia στο Θέατρο Badmint
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινούν σήμερα οι παραστάσεις της πολυαναμενόμενης μουσικοθεατρικής παράστασης «Ωραία Κοιμωμένη» από το Grigorovich Ballet Theatre of Russia, την χορευτική ομάδα του μεγαλύτερου εν ζωή χορογράφου της Ρωσίας, με τουλάχιστον 100 συντελεστές και μουσική που θα σας συναρπάσει.

Ο Γιούρι Γκριγκοροβιτς έχει να επιδείξει σπουδαίο καλλιτεχνικό βιογραφικό: υπήρξε 7 χρόνια χορογράφος στα Μαρίινσκι και 31 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι όπου συνεχίζει να εργάζεται και σήμερα ως χορογράφος. Μετά τις μοναδικές παραστάσεις του περασμένου φθινοπώρου «Σπάρτακος» και «Λίμνη των Κύκνων» επιστρέφει στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει, τη χορογραφία του για την «Ωραία Κοιμωμένη»!

Η μουσική και οι χορογραφίες της «Ωραίας Κοιμωμένης», μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Το κοινό ακολουθεί την ιστορία της πανέμορφης πριγκίπισσας Αουρόρα που εκτυλίσσεται με «φόντο» την θεσπέσια μουσική του Τσαικόφσκι, τα μαγευτικά κοστούμια και το σαγηνευτικό σκηνικό που έχουν την υπογραφή του Σιμόν Βιρσαλάτζε, του πιο σπουδαίου ίσως σκηνογράφου που δούλεψε μαζί με τον Γιούρι Γκριγκορόβιτς τόσο στα Κίροφ όσο και στα Μπολσόι.

Από τις 11 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου στο Θέατρο Badminton (Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ