Το πάρτι γενεθλίων του Μηταράκη παραμονές της επίσκεψης Μέρκελ - iefimerida.gr

Το πάρτι γενεθλίων του Μηταράκη παραμονές της επίσκεψης Μέρκελ

Το πάρτι γενεθλίων του Μηταράκη παραμονές της επίσκεψης Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή της άφιξης Μερκελ στην Αθήνα θα περίμενε κανείς όλοι οι υπουργοί θα είχαν πατήσει φουλ το γκάζι για να «τρέχουν» τα θέματα της αρμοδιότητας τους. Πολύ περισσότερο στο υπουργείο Ανάπτυξης για τα θέματα του οποίου ο Κωστής Χατζηδάκης φεύγει από το γραφείο του κάθε βράδυ κοντά στα μεσάνυχτα.

Όμως φαίνεται ότι ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης έχει λύσει όλα τα δικά του προβλήματα και γι' αυτό την Παρασκευή το βράδυ έκανε πάρτι γενεθλίων στο πολιτικό του γραφείο.

Καλεσμένοι ήταν κυρίως ψηφοφόροι του από διάφορες τοπικές της Α' Αθήνας τους οποίους περιποιήθηκε με μεγάλο μπουφέ και κέτερινγκ που είχε στρωθεί στους χώρους του γραφείου. Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, ο Νότης γέμισε ευχές και δώρα που του έφερναν οι ψηφοφόροι και το γραφείο του υφυπουργού τσέκαρε ποιοι είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και ποιοι όχι . Ωραία πράγματα!!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ