Προκλητικός τίτλος Bild : Αχάριστοι Ελληνες! - iefimerida.gr

Προκλητικός τίτλος Bild : Αχάριστοι Ελληνες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως ήταν αναμενόμενο, η Bild «χτύπησε». Παρότι οι διαδηλώσεις στην Αθήνα ήταν ειρηνικές η Bild βρήκε αφορμή να μας βρίσει με τον τίτλο στο εξώφυλλο «Αυτό δεν το άξιζε η Γερμανία!» και αποκαλώντας τους Έλληνες αχάριστους.

«Από τη μία οι δρόμοι ήταν άδειοι και τα πουλάκια κελαηδούσαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου έγινε η συνάντηση της καγκελάριου με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, από την άλλη χιλιάδες διαδηλωτές έκαιγαν σημαίες των Ναζί και ούρλιαζαν «Η Mέρκελ μας τα παίρνει όλα». Ανάμεσα σε αυτούς και ο αρχηγός της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Bernd Riexing» γράφει το προκλητικό δημοσίευμα.

«Την ώρα που η Merkel λέει ότι θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη και ο Σαμαράς χαμογελά ευχαριστημένος, μόλις 500 μέτρα πιο μακριά, επικρατεί μια άλλη άποψη. Μια εντελώς διαφορετική άποψη. Έξαλλοι διαδηλωτές φορούν στολές των Ναζί και κρατούν πλακάτ όπου γράφουν «Merkel κόρη του Χίτλερ» και 'Έξω από τη χώρα μας σκύλα». γράφει η σημερινή Bild.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ