Θρίλερ με το πτώμα στη Τζακάρτα -Αμφιβάλουν αν είναι ο Καμπούρογλου με τις μίζες του Ακη - iefimerida.gr

Θρίλερ με το πτώμα στη Τζακάρτα -Αμφιβάλουν αν είναι ο Καμπούρογλου με τις μίζες του Ακη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καχυποψία επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον μυστηριώδη θάνατο του 61χρονου επιχειρηματία Βλάση Καμπούρογλου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, του ανθρώπου που κουβαλούσε τις μίζες του Ακη Τσοχατζόπουλου για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Τις πληροφορίες μεταδίδει το Newsit.gr και αναφέρει ότι έχει ζητηθεί έλεγχος DNA για να διαπιστωθεί αν ο άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός σε πολυτελές ξενοδοχείο της Τζακάρτα ήταν πράγματι ο μυστηριώδης Ελληνας επιχειρηματίας.

Είναι χαρακτηριστικό, αναφέρουν οι πληροφορίες ότι πρόκειται για άνθρωπο-σκιά, το πρόσωπο του οποίου ελάχιστοι είχαν δει και γνώριζαν. Μια φωτογραφία του έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δεν υπάρχει φωτογραφία ούτε από τη κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το 2004.

Το όνομά του θα είχε ξεχαστεί αν δεν τον κατονόμαζε ο συγκατηγορούμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας.

Όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πει που βρισκόταν ο Βλάσης Καμπούρογλου ούτε τι δραστηριότητες είχε. Πολλοί λένε ότι παρόλα αυτά ο Καμπούρογλου βρισκόταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και ειδικά στην Ιθάκη όπου διατηρούσε μια μεγαλειώδη βίλα στην οποία φιλοξενούσε συχνά τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Ο Καμπούρογλου ήταν εκπρόσωπος της off shore εταιρείας Drumillan, η οποία εμφανίζεται στις δαιδαλώδεις διαδρομές ξεπλύματος χρημάτων από τις μίζες για την προμήθεια των ρωσικών πυραύλων TOR M1. Εκτιμάται ότι μετά την απολογία του Νίκου Ζήγρα θα καλούνταν σύντομα σε απολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ