Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 - iefimerida.gr

Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1

Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα μπάσκετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εστω και με μία βδομάδα καθυστέρηση, το πρωτάθλημα της Α1 του μπάσκετ θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο (13,14/10), όπως αποφάσισαν οι 14 ομάδες στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ της Τρίτης.

Οι ομάδες προχώρησαν στο λοκ άουτ, επειδή δεν είχαν μείνει ικανοποιημένες από την πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, όμως τελικώς αποφάσισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ πως η απόφαση «δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως βασική επιδίωξη την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του πρωταθλήματος, αποφάσισε την έναρξη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 το Σάββατο 13/10/2012. Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ