Ο Στρος-Καν έφαγε διπλή χυλόπιτα και ξέσπασε στην καμαριέρα - iefimerida.gr

Ο Στρος-Καν έφαγε διπλή χυλόπιτα και ξέσπασε στην καμαριέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συντροφιά δύο ρεσεψιονίστ του "Sofitel" της Νέας Υόρκης φέρεται να είχε ζητήσει ο Ντομινίκ Στρος-Καν, κατά τη διάρκεια τη διαμονής του, ωστόσο οι δύο γυναίκες απέρριψαν τις προτάσεις του. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις καταθέσεις υπαλλήλων του ξενοδοχείου στην αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το CNN, αμέσως μετά την άφιξή του στο πολυτελές ξενοδοχείο, ο Στρος-Καν ζήτησε τη συντροφιά της ρεσεψιονίστ που τον συνόδευσε στη σουίτα του. Η ίδια, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, απέρριψε την πρόταση. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάλεσε μία άλλη ρεσεψιονίστ στη σουίτα του και της ζήτησε να τον συντροφεύσει για ένα ποτό, μετά το τέλος της βάρδιάς της. Και αυτή όμως αρνήθηκε την πρόταση.

Σύμφωνα τώρα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το κτίριο στο οποίο διαμένει φρουρούμενος ο Στρος-Καν είναι το νέο αξιοθέατο του Μανχάταν. Εκτός από τους δημοσιογράφους που έχουν κλείσει την είσοδο, δεκάδες άνθρωποι περνούν συνεχώς απ' έξω κρατώντας βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές ώστε να απαθανατίσουν τη "σύγχρονη φυλακή" του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ