«Σεξ σαν Κενυάτισσα μαραθωνοδρόμος» κάνει η Ολίβια Γουάιλντ με τον Έλληνα αγαπητικό της - iefimerida.gr

«Σεξ σαν Κενυάτισσα μαραθωνοδρόμος» κάνει η Ολίβια Γουάιλντ με τον Έλληνα αγαπητικό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική για την σεξουαλική της ζωή ήταν η Ολίβια Γουάιλντ στα πλαίσια της συμμετοχής της στην VIP εκδοχή των Αιδοίων Μονόλογοι που διοργάνωσε το περιοδικό Glamour στην Νέα Υόρκη.

«Αισθανόμουν ότι το αιδοίο μου είχε πεθάνει. Ότι ήταν τα φώτα σβησμένα και η πόρτα κλειδαμπαρωμένη. Γιατί μπορείς να πεις ψέματα στους συγγενείς σου γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ότι όλα πηγαίνουν καλά στο σπίτι, αλλά δεν μπορείς να πεις ψέματα στο αιδοίο σου. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σηκωθείς».

Αυτό δήλωσε η 36χρονη Ολίβια Γουάιλντ σχετικά με το τι πέρναγε τα τελευταία χρόνια του γάμου της με τον Ιταλό πρίγκιπα Τάο Ρουσπόλι.

«Σεξ σαν Κενυάτισσα μαραθωνοδρόμος» κάνει η Ολίβια Γουάιλντ με τον Έλληνα αγαπητικό της  | iefimerida.gr 0

Πάντα στα πλαίσια της παράστασης Αιδοίων Μονόλογοι που διοργάνωσε το περιοδικό Glamour στην Νέα Υόρκη με τίτλο At These Girls

Στο ακροατήριο βρέθηκε ο Τζέισον Σουντέκις, ο Ελληνικής καταγωγής σταρ του Saturday Night Live με τον οποίο είναι ζευγάρι η Ολίβια εδώ και εννιά μήνες. Ο οποίος και την άκουσε να δηλώνει τα καλύτερα για την δική τους σεξουαλική ζωή.

«Σεξ σαν Κενυάτισσα μαραθωνοδρόμος» κάνει η Ολίβια Γουάιλντ με τον Έλληνα αγαπητικό της  | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένη η πάλαι ποτέ βοηθός του Dr House είπε ότι «Κάνουμε σεξ σαν Κενυάτες μαραθωνοδρόμοι. Είμαι εκτασιασμένα ερωτευμένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ