Ασυγκράτητος: Ο Γκιρ την έπεσε σε παντρεμένη και τον πέταξαν έξω από εστιατόριο - iefimerida.gr

Ασυγκράτητος: Ο Γκιρ την έπεσε σε παντρεμένη και τον πέταξαν έξω από εστιατόριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γοητευτική ξανθιά, την οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει, ήταν η αιτία να αποχωρήσει άρον άρον ο Ρίτσαρντ Γκιρ από το εστιατόριο Nick and Toni's στα Χάμπτονς όπου και έτρωγε μαζί τους Μέριλ Στρίπ και Άλεκ Μπόλντουιν. Αιτία ο τσαντισμένος σύζυγός της που πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο.

«Άντε και πηδ@ξ@υ. Σήκω φύγε από μπροστά μου μην σε πλακώσω», είπε ο σύζυγος της σέξι ξανθιάς την οποία πλησίασε και προσπάθησε να της ψιθυρίσει κάτι στο αυτί ο 63χρονος σταρ ενώ έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια στο εστιατόριο Nick and Toni's στα Χάμπτονς.

Ο Γκιρ, που είναι παντρεμένος με το πρώην κορίτσι του Μποντ Κάρει Λόουελ, βρέθηκε στο εστιατόριο για να γιορτάσει την βράβευσή του Hampton's International Film Festival. Μάλιστα μαζί του στο τραπέζι ήταν οι Μέριλ Στρίπ, Άλεκ Μπόλντουιν και η -μητέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου- Μπλάιθ Ντάνερ.

Ο Ρίτσαρντ όμως, σύμφωνα με την New York Post, δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει το μπούστο της ξανθιάς που καθόταν στο διπλανό τραπέζι. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και, χωρίς να δώσει σημασία στο ποιος άλλος καθόταν στο τραπέζι μαζί της (δηλαδή ο άντρας), της ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

Κρίμα που ο σύζυγός της δεν «εντυπωσιάστηκε» από τον πάλαι ποτέ American Gigolo και του φέρθηκε λες και ήταν οποιοδήποτε θνητός. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι άρχισε να του φωνάζει και τον υποχρέωσε να σηκωθεί να φύγει από το εστιατόριο. Ενώ τον ακολούθησε και μέχρι την έξοδο για να σιγουρευτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ