Τα μαλλάκια του ράστα έκανε ο Μπραντ Πιτ-Φτυστός ο Μπομπ Μάρλεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα μαλλάκια του ράστα έκανε ο Μπραντ Πιτ-Φτυστός ο Μπομπ Μάρλεϊ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εντελώς διαφορετική πτυχή του παρουσίασε ο Μπραντ Πιτ στα πλαίσια της φωτογράφησης που έκανε για το περιοδικό Interview, επιτρέποντας στον Στίβεν Κλάιν να τον μεταμορφώσει σε ρασταφάρι, ζιγκολό και εκτελεστή.

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η μεταμόρφωση του 48χρονου σταρ στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Interview.Εκεί που πίσω από τον φακό ήταν ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Κλάιν, τον οποίο ο Μπράντ εμπιστεύεται τυφλά αφού είναι ο μοναδικός στον οποίο επιτρέπει το ζεύγος Τζολί-Πιτ να τους φωτογραφήσει.

Τα μαλλάκια του ράστα έκανε ο Μπραντ Πιτ-Φτυστός ο Μπομπ Μάρλεϊ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ενώ την συνέντευξη του την πήρε, σύμφωνα με το concept του περιοδικού, ο πάλαι ποτέ σκηνοθέτης του στο Snatch Γκάι Ρίτσι.

Τα μαλλάκια του ράστα έκανε ο Μπραντ Πιτ-Φτυστός ο Μπομπ Μάρλεϊ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, στα πλαίσια της συνέντευξης, ο Μπράντ τόνισε για άλλη μια φορά πόσο σημασία έχει για αυτόν η οικογένεια και ότι πλέον διαλέγει δουλειές έχοντας στο μυαλό του ότι δεν θέλει να τους «ντροπιάσει».

Τα μαλλάκια του ράστα έκανε ο Μπραντ Πιτ-Φτυστός ο Μπομπ Μάρλεϊ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ