Με λάθη έρχεται το χαράτσι – Τους ζήτησαν να πληρώσουν για κοινόχρηστους χώρους - iefimerida.gr

Με λάθη έρχεται το χαράτσι – Τους ζήτησαν να πληρώσουν για κοινόχρηστους χώρους

Με λάθη λάθη έρχεται το χαράτσι – Τρέχουν και δεν φτάνουν οι καταναλωτές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μαλλιά τους τραβούν πολλοί καταναλωτές οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το ποσό που έπρεπε να πληρώσουν για το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), αφού ήταν πολύ φουσκωμένο και δεν αντιστοιχούσε στα τετραγωνικά που τους αναλογούν.

Τελικά μετά το αρχικό σοκ κατάλαβαν πως πρόκειται για λάθος χρέωση στο λογαριασμό ρεύματος αφού τους καλούσαν να πληρώσουν ειδικό τέλος ακινήτων για τους κοινοχρήστους χώρους της πολυκατοικίας, οι οποίοι όμως έχουν εξαιρεθεί.

Σε κάποιους καταναλωτές ο λογαριασμός των κοινοχρήστων τους είχε φουσκώσει κατά 500 ευρώ εξαιτίας του λάθους. Τώρα όσοι εντόπισαν τα λάθη θα πρέπει να τρέξουν για να αποδείξουν ότι ο χώρος που ηλεκτροδοτείται είναι κοινόχρηστος και άρα ο φόρος πρέπει να διαγραφεί. Στη συνέχεια θα προσκομίσουν τη βεβαίωση της ΔΕΗ στην εφορία για να υποβάλλουν αίτηση για διαγραφή του χαρατσιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ