4 μέρες χωρίς ζωντανές εκπομπές η tv λόγω απεργίας των τεχνικών - iefimerida.gr

4 μέρες χωρίς ζωντανές εκπομπές η tv λόγω απεργίας των τεχνικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεργία θα πραγματοποιήσουν από αύριο Τρίτη 24 Μαίου 2011 έως και το Σάββατο 28 Μαΐου οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

Ειδικότερα, η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) προκήρυξε απεργία από ώρα 05.00 π.μ. της Τρίτης 24 Μαίου και μέχρι ώρα 05.00π.μ. της Πέμπτης 26 Μαίου και από ώρα 05.00π.μ. της Πέμπτης 26 Μαίου μέχρι και ώρα 05.00π.μ. του Σαββάτου 28 Μαίου 2011.

Σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνεται ότι οι τεχνικοί απαιτούν:

Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

"Συνάδελφοι, όπως έχουμε ξαναπεί, οι ώρες είναι κρίσιμες και θα γίνουν ακόμα κρισιμότερες, αλλά και πιο ελπιδοφόρες. Η 4ήμερη απεργία μας πρέπει να στείλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο και τη μοιρολατρία, να ξεθαρρέψουμε και να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Η συμμετοχή μας σ αυτή την απεργία είναι ο μονόδρομος για να τους εμποδίσουμε να μας τα πάρουν όλα και να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Δεν θα επιτρέψουμε στον βωμό του κέρδους να υπάρξουν δυσμενείς αλλαγές στις εργασιακές μας σχέσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμή μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ