Τη Βουλή για τους ελέγχους πολιτικών προσώπων θα ενημερώσει ο Στασινόπουλος - iefimerida.gr

Τη Βουλή για τους ελέγχους πολιτικών προσώπων θα ενημερώσει ο Στασινόπουλος

Τη Βουλή για τους ελέγχους σε πολιτικά πρόσωπα θα ενημερώσει ο Στασινόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επόμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων, θα παραστεί ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στυλιανός Στασινόπουλος, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της για τους ελέγχους που διενεργεί το Σώμα και αφορούν πολιτικά πρόσωπα.

Σε σημερινή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής Θανάση Νάκου, αναφέρεται, επίσης, πως η Επιτροπή αποφάσισε να ανταποκριθεί στο αίτημα του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και να αποστείλει άμεσα σ' αυτόν κατάσταση των ελεγχόμενων από την Επιτροπή, πολιτικών προσώπων.

Μέχρι στιγμής πάντως, η Επιτροπή «παρά τις αιτήσεις της, ουδεμία πληροφορία έχει λάβει περί της ύπαρξης ή μη πολιτικών προσώπων, σε καταστάσεις ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ προσώπων ή στην κατάσταση της ''λίστας Λαγκάρντ"» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ