Ρεν: Το αργότερο το Νοέμβριο η δόση των 31,5 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Ρεν: Το αργότερο το Νοέμβριο η δόση των 31,5 δισ. ευρώ

Ρεν: Το αργότερο το Νοέμβριο η δόση των 31
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη θέση ότι η Ελλάδα μπορεί να περιμένει το αργότερο μέχρι το Νοέμβριο για να λάβει τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ από το διεθνές πρόγραμμα στήριξης, διατύπωσε την Τρίτη ο αρμόδιος επίτροπος επί των Οικονομικών, Ολι Ρεν.

Στο περιθώριο μιας συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Βερολίνο, ο κ. Ρεν ανέφερε πως η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει μια σειρά μέτρων δημοσιονομικής σταθεροποίησης και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις πριν οι διεθνείς δανειστές της ολοκληρώσουν την έκθεσή τους για τη συμμόρφωσή της και ανοίξουν έτσι τον δρόμο για την καταβολή της επόμενης δόσης.

«Είμαστε μάλλον κοντά στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και σε μια συμφωνία σε επίπεδο προσωπικού», δήλωσε ο κ. Ρεν αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη αποστολή ελέγχου που πραγματοποιούν οι διεθνείς δανειστές της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ