«Είναι φανταστική», δηλώνει για την Λόχαν ο προικισμένος συμπρωταγωνιστής της

Το πρώτο τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο ερωτικό θρίλερ της Λίντσεϊ Λόχαν ονόματι Τhe Canyons έχει όλα όσα περιμέναμε. Διαστροφή, βία, ναρκωτικά, αλλά και ένα Εβραίο «ροζ» σταρ να δηλώνει πόσα πολλά του έμαθε.

«Το να δουλεύω μαζί της ήταν μια φανταστική εμπειρία. Αισθάνομαι ότι έχω μάθει τόσα πολλά από αυτή. Οι σκηνές που κάναμε μαζί ήταν και οι πιο δυνατές μου. Γιατί μόνο όταν δουλεύεις με μια πραγματικά ταλαντούχα ηθοποιό, μπορείς να ανακαλύψεις τον καλύτερό σου εαυτό». Αυτό δήλωσε ο Τζέιμς Ντιν, ο Εβραϊκής καταγωγής «ρο» σταρ που συμπρωταγωνιστεί με την Λόχαν στο The Canyons.

Το γεγονός ότι ο Τζέιμς δεν έχει πρωταγωνιστεί με καμία άλλη ηθοποιό και ότι οι «σκηνές» που μοιράστηκαν με την Λίντσεϊ περιείχαν και κανονικό σεξ, προφανώς καθιστά την γνώμη του για αυτή μη έγκυρη.

Το περίεργο είναι ότι ίδιο διθυραμβικός για εκείνη είναι και ο Πολ Σράντερ, ο θρυλικός σεναριογράφος του Ταξιτζή και του Οργισμένου Ειδώλου που διακρίνει σε εκείνη «Ψήγματα από παραστάσεις διάσημων ηθοποιών της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, όπως των Άν Μάργκρετ, Τζίνα Ρόουλαντς, Φέι Ντάναγουεϊ, Λιζ Τέιλορ, Μέριλιν Μονρόε και Ρίτα Χέιγουορθ».

Ίσως ο ρόλος της στο The Canyons να είναι απλά έντονα αυτοβιογραφικός, αφού περιγράφει το τι πραγματικά συμβαίνει στο υπογάστριο της Πόλης των Αγγέλων. Οπότε ουσιαστικά παίζει τον εαυτό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ