Ρόμνεϊ: «Αν ήμουν στη θέση του Ομπάμα θα όπλιζα τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία» - iefimerida.gr

Ρόμνεϊ: «Αν ήμουν στη θέση του Ομπάμα θα όπλιζα τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία»

Ρόμνεϊ: «Αν ήμουν στη θέση του Ομπάμα θα όπλιζα τους αντικαθεστωτικούς στη Συρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή πορείας στην πολιτική που ακολουθούν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, ζήτησε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ ασκώντας βαριά κριτική κατά του νυν προέδρου Ομπάμα.

Μιλώντας από τη Βιρτζίνια, ο κ. Ρόμνεϊ κατηγόρησε τον Λευκό Οίκο για «λάθος χειρισμούς» στη Λιβύη, που οδήγησαν στη δολοφονία του πρεσβευτή τον περασμένο μήνα.

Ο ίδιος δήλωσε πως στη θέση του Ομπάμα θα έστελνε «σαφή προειδοποίηση» στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, ενώ προσθέτει πως για την επίλυση της κρίσης στη Συρία, θα όπλιζε τους αντικαθεστωτικούς.

Τέσσερις εβδομάδες πρις τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο απερχόμενος πρόεδρος Ομπάμα, είναι μπροστά στις δημοκοπήσεις, σε ότι αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεται τα διεθνή θέματα, ωστόσο ο Μιτ Ρόμνεϊ φαίνεται πως κέρδισε πόντους κατά τη διάρκεια του πρώτου ντιμπέιτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ