Εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα ο Αριέλ Ιμπαγάσα - iefimerida.gr

Εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα ο Αριέλ Ιμπαγάσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρό πλήγμα ενόψει δύσκολου αγωνιστικού προγράμματος δέχθηκε ο Ολυμπιακός, αφού ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης.

Έτσι ο Αργεντίνος μέσος των ερυθρολεύκων θα χάσει τόσο τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας με την Σκόντα Ξάνθη και τον Άρη, όσο και του Champions League, με την Μονπελιέ.

Ο Ιμπαγάσα τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και οι αρχικές εξετάσεις δεν έδειχναν κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο τελικά φάνηκε πως υπέστη θλάση και πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει σε δύσκολα παιχνίδια χωρίς τον καλύτερο παίκτη του.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε τη Δευτέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ