Κλωτσούσε την 2χρονη κόρη της στο στομάχι επειδή δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα - iefimerida.gr

Κλωτσούσε την 2χρονη κόρη της στο στομάχι επειδή δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα

Κλωτσούσε την 2χρονη κόρη της στο στομάχι επειδή δεν μπορούσε να πάει στην τουαλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ισόβια κάθειρξη είναι αντιμέτωπη μία 23χρονη Αμερικανίδα από το Τέξας η οποία κατηγορείται για τον βασανισμό της μικρής της κόρης.

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011 η 23χρονη ομολόγησε την πράξη της. Σύμφωνα με τα όσα είπε, κόλλησε τα χέρια της 2χρονης κόρης της στον τοίχο, την κλώτσησε επανειλημμένα στο στομάχι καθώς και σε πολλά άλλα σημεία του σώματός της.

Όπως περιέγραψε στην ανατριχιαστική ομολογία της, κόλλησε στον τοίχο τα χέρια της κόρης της, χρησιμοποιώντας κόλλα. Τα δύο άλλα παιδιά της 23χρονης καταθέτοντας είπαν πως η μητέρα της χτύπησε την αδελφή τους με μία ζώνη, και πως δεν μπορούσαν να κοιμηθούν όλο το βράδυ από τις φωνές.

Όπως η ίδια δήλωσε απηύδησε επειδή η μικρή δεν μπορούσε να πάει μόνη της στο μπάνιο και για αυτό επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να την τιμωρήσει.

Το άτυχο κοριτσάκι βρήκε κακοποιημένο και τραυματισμένο η γιαγιά του. Η παιδίατρος που την εξέτασε στο νοσοκομείο του Ντάλας είχε πει ότι το κορίτσι είχε «απειλητικά για τη ζωή του τραύματα στο κεφάλι και άλλα εσωτερικά τραύματα».

Τελικά η μικρή έπεσε σε κώμα από τα πολλά εσωτερικά τραύματα, ωστόσο κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ενώ όταν βγήκε από το νοσοκομείο, δόθηκε μαζί με τα άλλα τρία της αδέλφια στην αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ