Ο Βενιζέλος παρών στο διευρυμένο μέρος των συναντήσεων της Μέρκελ; - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος παρών στο διευρυμένο μέρος των συναντήσεων της Μέρκελ;

Ο Βενιζέλος παρών στο διευρυμένο μέρος των συναντήσεων της Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρίλερ επικρατεί μεταξύ Ιπποκράτους και Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη διερυμένη συνάντηση μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης τηλεφώνησε στον κ. Βενιζέλο και τον ενημέρωσε ότι εφόσον ο κ. Κουβέλης δεν θα παραστεί στο γεύμα, ούτε και εκείνος θα μπορέσει να παραστεί βάσει πρωτοκόλλου.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Βενιζέλου με τον κ. Κουβέλη όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να παραστούν μαζί στο γεύμα. Ωστόσο μετά την επίμονη άρνηση του κ. Κουβέλη ακολούθησαν διαβουλεύσεις και τελικά ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί μαζί με τους υπουργούς μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση της καγκελαρίου Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ωστόσο φαίνεται ότι επικρατεί σύγχυση καθώς πηγες του Μαξίμου διερωτώνται «Πώς θα έρθει ο κ. Βενιζέλος; Τον έχει καλέσει κανείς;» επισημαίνοντας πως βάσει πρωτοκόλλου ο κ. Βενιζέλος μπορεί να παραστεί μόνο μαζί με τον Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ