Kανονικά θα γίνουν τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Kανονικά θα γίνουν τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Kανονικά θα γίνουν τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή τους η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ τονίζουν ότι τόσο το συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για τις έξι το απόγευμα της Δευτέρας, όσο και αυτό της Τρίτης στη μία το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καταγγέλουν «τις αστυνομικές απαγορεύσεις, την επίδειξη πυγμής, την αστυνομική βία, τις παρεμβάσεις των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις απεργών και συνδικαλιστικών στελεχών, οι οποίες στοχεύουν να ακυρώσουν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές των Μνημονίων, όπως αυτές προσδιορίζονται από τις σκληρές νεοφιλελεύθερες και τιμωρητικές πολιτικές που κλιμακώνονται, είναι το πεδίο αντιπαράθεσης και σύγκρουσης των συνδικάτων και της κοινωνίας με κυβέρνηση και Τρόικα.

Στο συλλαλητήριο της Τρίτης θα συμμετέχει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο του γερμανικού κόμματος «Η Αριστερά» (Die Linke) Μπερντ Ρίξινγκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ