Ήρθε το γιλέκο του Facebook - Φουσκώνει όταν κάποιος σου κάνει «Like»

Ένα γιλέκο που «αγκαλιάζει» αυτόν που τo φοράει, κάθε φορά που του κάνουν «Like» στο facebook δημιούργησε φοιτήτρια του ΜΙΤ.

Σύμφωνα με τo metrogreece.gr το γιλέκο «Like-A-Hug» που σχεδίασε η Μελίσα Τσόου μπορεί να φέρει πιο... κοντά τους χρήστες με τους φίλους τους αφού φουσκώνει όταν οι φίλοι σας κάνουν «Like» σε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή το στάτους στον τοίχο σας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η δημιουργός της, «μας επιτρέπει να νιώσουμε τη ζεστασιά, την ενθάρρυνση, την στήριξη ή την αγάπη που νιώθουμε όταν μας αγκαλιάζουν».

«Η ιδέα προέκυψε σε μία ανεπίσημη συζήτηση σχετικά με τις σχέσεις εξ αποστάσεως και τα όρια που βάζουν οι συζητήσεις μέσω κάμερας όπως στο Skype. Προέκυψε η έννοια της τηλεπαρουσίας και παίξαμε με την ιδέα λήψης αγκαλιών μέσω ασύρματης τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα ήταν το "Like-A-Hug"».

Οι εσωτερικές τσέπες είναι συνδεδεμένες με το κινητό τηλέφωνο εκείνου που το φοράει το οποίο στέλνει σήμα όταν κάποιος κάνει like στην σελίδα του, ενώ οι αγκαλιές μπορούν να σταλούν πίσω στον αρχικό αποστολέα, πιέζοντας το γιλέκο και ξεφουσκώνοντάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ