ΠΑΜΕ: Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης δεν θα περάσει - iefimerida.gr

ΠΑΜΕ: Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης δεν θα περάσει

ΠΑΜΕ: Η επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης δεν θα περάσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού προειδοποιεί ότι η «επίδειξη πυγμής» που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση μπροστά στον ερχομό της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ, το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους αυτοαπασχολούμενους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Ομόνοια στη μία το μεσημέρι της Τρίτης.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ «η επίδειξη πυγμής που επιχειρεί να δείξει η κυβέρνηση μπροστά στο ερχομό της Μέρκελ στη χώρα μας, για να προστατεύσει τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κερδοφορία τους απαγορεύοντας τις διαδηλώσεις δεν θα περάσει».

Ταυτόχρονα, το ΠΑΜΕ καλεί τα «συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς μέχρι την τελευταία στιγμή να συζητήσουν με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα την οργανωμένη συμμετοχή στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 13.00 μ.μ».

Επίσης, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή, κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια της Τρίτης, δηλώνοντας πως «ο λαός θα σαρώσει κάθε απαγόρευση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ