Απόφοιτος μουσικής ακαδημίας βάζει σε εφαρμογή όσα έμαθε κάνοντας το... σκιάχτρο! - iefimerida.gr

Απόφοιτος μουσικής ακαδημίας βάζει σε εφαρμογή όσα έμαθε κάνοντας το... σκιάχτρο!

Απόφοιτος μουσικής ακαδημίας βάζει σε εφαρμογή όσα έμαθε κάνοντας το... σκιάχτρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφοιτώντας πρόσφατα από βρετανική μουσική ακαδημία, ο 22χρονος Τζέιμι Φοξ ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με την ανεργία, καθώς τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα για έναν άσημο μουσικό. Ενώ όμως οι συμφοιτητές τους ψάχνουν ακόμα εναγωνίως δουλειά, εκείνος αποφάσισε να προσφέρει το ταλέντο του στην υπηρεσία της... γεωργίας.

Ο νεαρός προσελήφθη από τον Γουίλιαμ Γιανγκς, αγρότη στο Νόρφολκ της Βρετανίας, προκειμένου να κάνει την άχαρη δουλειά του σκιάχτρου, αλλά με έναν πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. Ο Τζέιμι δεν θα κάθεται με τις ώρες ακίνητος στο κέντρο του χωραφιού του εργοδότη του, συνολικής έκτασης 40 στρεμμάτων, αλλά θα κόβει βόλτες παίζοντας γιουκαλίλι, ακορντεόν και ξυλόφωνο, προκειμένου να διώχνει τις ενοχλητικές πέρδικες.

Η συγκεκριμένη δουλειά, για την οποία ο 22χρονος θα αμείβεται με 250 λίρες την εβδομάδα, δεν είναι όσο δύσκολη ακούγεται. «Βασικά κάθομαι όλη μέρα σε μια άνετη πολυθρόνα και διαβάζω το βιβλίο μου. Όταν βλέπω τα πουλιά να πλησιάζουν, σηκώνομαι και παίζω κάποιο από τα όργανα που έχω μαζί μου για να τα διώξω. Είναι η ιδανική δουλειά για μένα σε αυτή τη φάση», δήλωσε ο Τζέιμι στη βρετανική Telegraph.

Από την πλευρά του ο αγρότης αποκάλυψε ότι η ιδέα του ήρθε όταν είδε ότι τα πουλιά αγνοούσαν παντελώς το σκιάχτρο που είχε τοποθετήσει στο χωράφι και έκαναν συνεχείς επιθέσεις στη σοδειά του, αλλά έφευγαν όταν εκείνος βρισκόταν στο κτήμα του και άκουγε μουσική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ