Βεστερβέλε: Στους Ελληνες πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, τον έχουν κερδίσει - iefimerida.gr

Βεστερβέλε: Στους Ελληνες πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, τον έχουν κερδίσει

Βεστερβέλε: Στους Ελληνες πρέπει να συμπεριφερόμαστε με σεβασμό-Το έχουν κερδίσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μια πράξη αναγνώρισης για την ελληνική κυβέρνηση που βρίσκεται με τη μεταρρυθμιστική πολιτική της υπό μεγάλη πίεση, περιέγραψε την επικείμενη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ, ο υπουργός Εξωτερικών της γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Bild», ο κ. Βεστερβέλε τονίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εκπληρώσει και θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της» και δηλώνει ότι δεν δέχεται το σκεπτικό «ξεγράφουμε μια χώρα».

«Οι Έλληνες έχουν κερδίσει το να τους συμπεριφέρεται κάνεις με σεβασμό. Και έχουν κερδίσει το να μην κρίνουμε με τα μισά στοιχεία, αλλά να περιμένουμε το αποτέλεσμα της έκθεσης της Τρόικα», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι «σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες σημειώνεται πραγματική πρόοδος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ