Πονοκέφαλος στη ΝΔ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ - iefimerida.gr

Πονοκέφαλος στη ΝΔ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πονοκέφαλο προκαλεί στην ηγεσία της ΝΔ η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Όπως πληροφορείται η iefimerida.gr, βουλευτές απο τη Δυτική Μακεδονία, όπου λειτουργούν και δίνουν δουλειά σε χιλιάδες κόσμου οι λιγνιτικοί σταθμοί της ΔΕΗ, αντιδρούν στη διαφαινόμενη αποκρατικοποίηση της επιχείρησης και τάσσονται υπέρ του να κρατήσει το δημόσιο το 51% των μετοχών.Λέγεται ότι μεταξύ των βουλευτών που αντιδρούν είναι και ο τομεάρχης του κόμματος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκλέγεται στην Κοζάνη. Έκρυθμη είναι εξάλλου η κατάσταση στο εσωτερικό της ΔΑΚΕ-ΔΕΗ.

Η οργάνωση με ανακοίνωσή της επιτέθηκε προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, διατυπώνοντας το ερώτημα "γιατί συμπλέει με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Στέφανο Μάνο", χαρακτήρισαν "τιμητικό" τον τίτλο "τσιφλικάδες" που τους απέδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους συμβούλους του που διαμόρφωσαν τη γραμμή, χαρακτηρίζοντάς τους "νεοφεουδάρχες".

Ενώπιον του ενδεχομένου να προσλάβει η κόντρα διαστάσεις, θα συγκληθεί ίσως κι αυτή την εβδομάδα σύσκεψη στη Συγγρού με τη συμμετοχή βουλευτών της ΝΔ από τις λεγόμενες ενεργειακές περιοχές, εκεί δηλαδή που λειτουργούν εργαστάσια της ΔΕΗ, προκειμένου να καθοριστεί η γραμμή, προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ