ΓΕΝΟΠ σε κυβέρνηση: Η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά συμφέροντα - iefimerida.gr

ΓΕΝΟΠ σε κυβέρνηση: Η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά συμφέροντα

ΓΕΝΟΠ σε κυβέρνηση: Η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά συμφέροντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μετά την επέμβαση της αστυνομίας και τη σύλληψη συνδικαλιστών στο κέντρο πληροφορικής της ΔΕΗ.

«Χθες το βράδυ, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, με εντολή της πολιτικής ηγεσίας και ύστερα από προτροπή μεγάλου καναλιού, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18 συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας που είχαν καταλάβει το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων στη Μεσογείων της ΔΕΗ, προκειμένου να αποκαλύψουν σκάνδαλα σχετικά με το χαράτσι και αυτό ενώ ο εισαγγελέας παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έλεγε πως δεν έχει διαπραχθεί κανένα αδίκημα», υποστηρίζει η Ομοσπονδία.

«Η ωμή αυτή παρέμβαση των πραγματικών κυβερνώντων του τόπου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για το πόσο σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα αφού η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά τις εντολές των μεγαλοκαναλαρχών. Ό,τι και να κάνουν, όσες φορές και να μας σύρουν στις αίθουσες του δικαστηρίου δεν πρόκειται να μας φιμώσουν», καταλήγει η ΓΕΝΟΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ