Βενιζέλος: Να ειπωθεί η αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ και να σταματήσει η δημαγωγία - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Να ειπωθεί η αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ και να σταματήσει η δημαγωγία

Βενιζέλος: Να παρουσιαστεί η αλήθεια για τη λίστα Λαγκάρντ και να σταματήσει η δ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Αναστάσιο Νεράντζη απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας την πλήρη παρουσίαση της αλήθειας, ώστε να μπει τέλος στον κλοιό της δημαγωγίας και της ισοπέδωσης.

Η επιστολή Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αναστάσιο Νεράτζη

Κύριε Πρόεδρε,

επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έχει ήδη επιληφθεί – και ορθώς – του ζητήματος που έχει προκύψει με το ηλεκτρονικό υλικό που είχε δοθεί ατύπως την άνοιξη του 2010 από τη Γαλλία στην Ελλάδα για καταθέσεις Ελλήνων σε μια ελβετική τράπεζα, θεωρώ ότι είναι χρήσιμη γιατί το έργο της Επιτροπής η ενημέρωση της απευθείας από εμένα ως πρώην Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης για όσα γνωρίζω από την περίοδο της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα.

Όπως ξέρετε, ζήτησα ήδη το υλικό αυτό να διαβιβασθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής γιατί μόνο η πλήρης παρουσίαση της αλήθειας μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από τον κλοιό της δημαγωγίας και της ισοπέδωσης των πάντων σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του τόπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ