ΝΗΣΙ: Το τέλος... - iefimerida.gr

ΝΗΣΙ: Το τέλος...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν κάπου στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου όταν στις τηλεοπτικές μας οθόνες έκανε την εμφάνισή του το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Το νησί». Είχαμε ακούσει πολλά για την πιο ακριβή παραγωγή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και είχαμε δει ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ηθοποιοί όπως ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου, που ξεχωρίζουν στην τηλεοπτική, κινηματογραφική και θεατρική τους πορεία.


Ήταν χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης. Μια παραγωγή που ξέφευγε από τα συνηθισμένα.Mια παραγωγή εντυπωσιακή στην απλότητά της, που κατάφερε να μεταφέρει τον τηλεθεατή δεκαετίες πίσω, σε ένα ρεαλιστικό σκηνικό απεικόνισης της ζωής στη Σπιναλόγκα των Χανσενικών.
Όποιος γνωρίζει από τηλεόραση κατάλαβε αμέσως ότι πέρα από την ερμηνεία των ρόλων οι άνθρωποι του MEGA έκαναν μια πολύ μεγάλη επένδυση που ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ σε καιρούς χαλεπούς. Μια επένδυση που αναγνωρίστηκε από το ελληνικό κοινό, το οποίο χάρισε στο «Νησί» μεγάλες τηλεθεάσεις που έφτασαν το 60 και 65% ενώ ταυτόχρονα ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα αφού άρχισε η πώληση της στο εξωτερικό.


Σήμερα «Το Νησί» κάνει φινάλε με ένα επεισόδιο που είναι βέβαιο ότι θα καταγράψει αστρονομικά ύψη τηλεθέασης. Δυστυχώς, το φινάλε αυτής της τηλεοπτικής σειράς είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει και το φινάλε των σημαντικών παραγωγών για την ιδιωτική τηλεόραση για πολλά χρόνια.


Το «Νησί», μας αρέσει δεν μας αρέσει, είναι η τελευταία εξαιρετική δουλειά της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης όπως τη μάθαμε από την αρχή της δεκαετίας του '90 που γεννήθηκε. Η ιδιωτική τηλεόραση μπαίνει πλέον σε μια πορεία συρρίκνωσης και μιζέριας, όπως και ολόκληρη η χώρα.


Στις 10 παρά δέκα το βράδυ λοιπόν... Στο MEGA... Για το κύκνειο άσμα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ