Εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο έχτισαν την εξωτερική είσοδο του νοσοκομείου [βίντεο] - iefimerida.gr

Εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο έχτισαν την εξωτερική είσοδο του νοσοκομείου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία απίστευτη κίνηση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου, οι οποίοι νωρίς το πρωί προσπάθησαν να χτίσουν με τσιμεντόλιθους, την είσοδο του νοσοκομείου.

Στο Δρομοκαΐτειο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας «Δέλτα» της αστυνομίας σταμάτησαν το... χτίσιμο της εισόδου και προέβησαν σε προσαγωγές.

Για «αυξανόμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης» και «ποινικοποίηση κάθε κοινωνικής διαμαρτυρίας και συνδικαλιστικής δράσης», κάνει λόγο η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), με αφορμή την προσαγωγή του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου και συνδικαλιστών, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης εργαζομένων, νωρίς σήμερα το πρωί, στο ψυχιατρικό νοσοκομοείο.

«Η με κάθε τρόπο εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ είναι καταδικασμένη να συντριβεί από τα κύματα της λαϊκής οργής», αναφέρει η ΟΕΝΓΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ