Ράκος η παρτενέρ του Χαλκ Χόγκαν στο sex tape-Ντρέπεται γιατί είναι «γραφικός» - iefimerida.gr

Ράκος η παρτενέρ του Χαλκ Χόγκαν στο sex tape-Ντρέπεται γιατί είναι «γραφικός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που το sex tape του Χάλκ Χόγκαν κάνει το γύρο του διαδικτύου, η παρτενέρ του Χέδερ Κλεμ (πρώην γυναίκα του καλύτερού του φίλου) φροντίζει να διαδώσει πόσο τρας τον θεωρεί. Παρόλο που, κατά την διάρκεια του γυρίσματος, του έλεγε εντελώς άλλα.

«Η Χέδερ είναι συγκλονισμένη που το sex tape κυκλοφόρησε δημόσια και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση. Θεωρεί ότι το συμβάν αυτό της κάνει κακό όσον αφορά την δημόσια εικόνα της, αφού ο Χαλκ δεν είναι κανένας κούκλος. Για την ακρίβεια τον θεωρεί γραφικό. Επίσης την ενοχλεί που κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης την έβαζε να σταματάει για να τσεκάρει το κινητό του ή της έλεγε ότι αισθάνεται σαν γουρούνι επειδή έφαγε πολύ πριν ξεκινήσουν. Θεωρεί ότι όλα αυτά την κάνουν να μοιάζει σαν ένα κομμάτι κρέας».

Αυτό δηλώνουν πηγές δίπλα στο μοντέλο/ φιλόζωο στα σάιτ Radar και Gawker. Την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Χαλκ απειλεί με μηνύσεις και το sex.com του δίνει λευκή επιταγή προκειμένου να του δώσει το δικαίωμα να το προβάλει νόμιμα.

Ράκος η παρτενέρ του Χαλκ Χόγκαν στο sex tape-Ντρέπεται γιατί είναι «γραφικός» | iefimerida.gr 0

Εννοείται πως η Χέδερ έλεγε άλλα στον Χόγκαν κατά την διάρκεια του γυρίσματος, ότι δηλαδή είναι ακόμη «καυτός» και «μοδάτος».

Ενώ το πρόσωπο που στην αρχή του γυρίσματος ακούγεται να λέει «Ξεκινήστε εσείς και άμα με χρειαστείτε θα είμαι στο γραφείο», φέρεται να είναι ο πρώην σύζυγός της, ο διάσημος ραδιοφωνικός DJ Bubba the Love Spunge.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ