Παραιτήθηκε ο προπονητής του Άρη Μάκης Κατσαβάκης - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Άρη Μάκης Κατσαβάκης

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Άρη Μάκης Κατσαβάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης υπέβαλλε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης ύστερα απο τα έντονα παράπονα των φίλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη γι” αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα την ευθύνη από την πρώτη αγωνιστική θα την φορτωθώ. Θέτω την παραίτηση στη διοίκηση, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η κατάσταση δεν έχει νόημα, αυτή η ομάδα είναι αδύναμη. Αν το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Κατσαβάκης, ο Κατσαβάκης αποχωρεί», δήλωσε.

Σύμφωνα με το pamesports.gr οι αποδοκιμασίες των φίλων του Άρη προς τους ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως προς των προπονητή Μάκη Κατσαβάκη ήταν έντονες. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αφήνοντας υπονοούμενα για το τι θα έλεγε στη συνέντευξη Τύπου.

«Χάσαμε την ψυχραιμία μας και είχαμε περισσότερο άγχος ύστερα απο το πρώτο γκολ του Πλατανιά. Ωστόσο κάναμε προσπάθειες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά μας εκτέλεσε το δεύτερο γκολ του Ουντότζι. Δεν εχω να πω κάτι για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ