Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται ντυμένη νύφη και κάνει σχέδια για τον γάμο της - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται ντυμένη νύφη και κάνει σχέδια για τον γάμο της

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει σχέδια για τον επόμενο γάμο της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν πιο λαμπερή από ποτέ ποζάρει με ένα κατάλευκο νυφικό, μιλάει για τον Κάνι Γουέστ και για τα μελλοντικά σχέδιά της, ενώ απαντάει στις φήμες που υποστηρίζουν ότι ο πρώτος γάμος της με τον Κρις Χάμφρις ήταν «στημένος».

Μιλώντας στο βρετανικό Tatler, για το οποίο έγινε και η σχετική φωτογράφιση για το τεύχος του Νοεμβρίου, η 31χρονη πλέον, Κιμ Καρντάσιαν υποστηρίζει ότι «Ειλικρινά, ποιός θα παντρευόταν για τη δημοσιότητα; δεν είμαι έτσι εγώ και δεν είναι ότι ήμουν στην αφάνεια και ήθελα δημοσιότητα»

Μιλώντας για τον μεγαλόπρεπο γάμο της με τον Χάμφρει (ο οποίος έληξε το 2011 μετά από 72 ολόκληρες μέρες έγγαμου βίου) είπε ότι: «Ήταν πάντοτε όνειρό μου να κάνω έναν φαντασμαγορικό γάμο και όταν άκουσα να λένε ότι ξεπέρασα το όριο, αυτό ακριβώς είμαι εγώ: εκτός ορίων!» και συμπλήρωσε ωστόσο ότι «Την επόμενη φορά όμως, θέλω να παντρευτώ σε ένα νησάκι με τους φίλους μου και την οικογένεια μου μόνο.»

Όσο για το αν ο τυχερός θα είναι ο 35χρονος μουσικός Κάνι Γουέστ με τον οποίο βγαίνει εδώ και 6 μήνες, η Κίμ φάνηκε ιδιαίτερα θετική στην ιδέα τονίζοντας ότι «Δε μπορώ να φανταστώ να είμαι με κάποιον άλλον πέρα από αυτόν.» Τον Κάνι τον ρώτησε άραγε κανείς...;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ